Fa'ato'a fa'afou le fa'agasologa o le gaosiga o Teuga Dinosaur.

I nisi o sauniga amata ma gaioiga lauiloa i faleoloa faatau, e masani ona vaaia se vaega o tagata e matamata i le fiafia, aemaise lava le fiafia o tamaiti, o le a tonu lava le latou vaʻai?Oi o leateuga animatronic dinosaurfa'aali.Soo se taimi lava e aliali mai ai nei teuga, o le a mafua ai ona alalaga tagata matamata, ma mafua ai ona talitonu tagata o se toetutu moni o le tainasoa.

2 Fa'afou fou fa'afou le faiga o teuga o le tainasoa
I le avea ai o se tagata gaosi dinosau vasega muamua i Saina, e gaosia e Kawah le tele o vaega o teuga o le tainasoa i tausaga uma.
O le faiga masani o le faʻaaogaina o le uamea e fai ai se auivi i foliga o se tainasoa, ona faʻapipiʻi lea o fesoʻotaʻiga, ma mulimuli ane faʻapipiʻi se masini leo, ona faʻaoga lea o le omomi ma le silikoni e faʻatumu ai i totonu o se tainasoa.O le le lelei o lenei faiga masani o le mamafa e tusa ma le 28-35 kilokalama, o lea e matua vevela ai le faʻaaogaina i le taumafanafana, ma e le faigofie tele le pulea o totonu.

3 Fa'afou fou fa'afou le faiga o teuga o le tainasoa
O le faiga fou fa'afou fou e fa'aogaina ai le uamea e fai ai le auivi i totonu.O la matou paʻu fou o le dinosaur lona lua e sili atu ona maaleale ma manava, ma ua faʻaitiitia foi le mamafa, e tusa ma le 22-25 kg, ma faʻapipiʻi le 360-tikeri panoramic navigator e faʻataga ai le au faʻaoga i totonu e mataʻituina lelei le siosiomaga o loʻo siomia ai.

4 Fa'afou fou fa'afou le faiga o teuga o le tainasoa

5 Fa'afou fou fa'afou le faiga o teuga o le tainasoa

6 Fa'afou fou fa'afou le faiga o teuga o le tainasoa
I le taimi nei, o le gaosiga o le gaosiga o teuga o le dinosaur ua maeʻa faʻaleleia.Afai e te mana'omia ni mea fa'atau teuga o le dinosaur, fa'amolemolefaafesootai matou, matou te fiafia e tu'uina atu 'au'aunaga atoatoa ma maualuga.

Upega Tafa'ilagi Aloaia a Kawah Dinosaur:www.kawahdinosaur.com

Taimi meli: Mati-08-2021