Zigong Fangtewild Dino Malo tatala tele.

Zigong Fangtewild Dino Malo o loʻo i ai le aofaʻiga o tupe teufaafaigaluega o le 3.1 piliona yuan ma e aofia ai le sili atu i le 400,000 m2.Ua tatalaina aloaia i le faaiuga o Iuni 2022. O le Zigong Fangtewild Dino Kingdom ua matua tuufaatasia le aganuu a le dinosau a Zigong ma le aganuu anamua a Sichuan a Saina, ma ua faʻaaogaina atoatoa tekinolosi faʻaonaponei e pei o le AR, VR, dome screens, ma le tele. mata e fai ai se faasologa o tala o le tainasoa.E manaʻomia ai i tatou e suʻesuʻe le lalolagi o tainasoa, faʻalauiloa le malamalama o le tainasoa, faʻaalia le faʻaogaina o le autu autu o le galuega a le Ancient Shu Civilization.Ma e ala i le fausiaina o le tele o togavao anamua, eleele susu, taufusi, vanu mauga mu ma isi vaaiga, ua fausia ai se malo o le prehistoric adventure e malie, fiafia ma manaia mo tagata tafafao maimoa.E lauiloa foi o le "Chinese Jurassic Park".

1 Zigong Fangtewild Dino Malo tatala tele
I le "Flying" o le dome screen theater, e manaʻomia ai tagata tafafao maimoa e "malaga" i tua i le konetineta anamua i le selau ma selau miliona tausaga talu ai.Va'ai atu i le va'aiga anamua o le lalolagi, o le savili o le Dinosaur Valley, ma le fiafia i le goto ifo o le la i luga o le Sun God Mountain.

2 Zigong Fangtewild Dino Malo tatala tele
I le ata tifaga taavale afi "Dinosaur Crisis", o tagata tafafao maimoa e taʻitaʻia e avea ma superheroes.O le ulufale atu i se aai o loʻo faʻateleina ma mataʻutia le tainasoa, o le a tatou laveaʻiina le aai mai lenei faʻalavelave i se vaaiga mataʻutia.

4 Zigong Fangtewild Dino Malo tatala tele
I totonu o le vaitafe rafting poloketi "River Valley Quest", o tagata tafafao maimoa o le a ave se vaʻa tafe e ulufale lemu i le Vanu Vaitafe, "faʻafeiloaʻi" le tele o tainasoa i se siosiomaga tulaga ese prehistoric siʻosiʻomaga, ma amata se malaga fiafia ma le fiafia.

3 Zigong Fangtewild Dino Malo tatala tele
I totonu o le vaitafe i fafo o le galuega faʻataʻitaʻiga o le "Brave Dino Valley", o loʻo tafetafea i le vaomatua anamua o le teropika lea na nonofo ai tainasoa, faʻatasi ma le gogolo o tainasoa, o le leo tele o le mauga mu ma le popole ma le fiafia, o le vaʻa tafe saʻo saʻo. lalo ifo mai luga, faʻasaga i galu tetele e te susu uma.E matua manaia lava.E taua le taʻua o le tele o dinosau animatronic ma manu animatronic i totonu o le vaaiga mataʻina ua mamanuina ma gaosia e Kawah Dinosaur Factory, e pei o le 7m Parasaurus, 5m Tyrannosaurus Rex, 10m le umi animatronic Snake ma isi.

5 Zigong Fangtewild Dino Malo tatala tele
O le pito sili ona taua o le Malo o Zigong Fangtewild Dino o le fatuina lea o se poto masani faʻafeiloaʻi faʻatasi ma tekinolosi faʻaonaponei.O lo'o fa'aaogaina e le paka le tekonolosi fa'aonaponei o le paka autu e fausia ai se faasologa o galuega faatino autu fegalegaleai e faauigaina ai le tele o tala o le tainasoa, su'esu'eina le lalolagi o tainasoa, fa'alauiloa le malamalama o le tainasoa, ma le poto masani o Shu Civilization.Zigong Fantawild Dino Malo o loʻo faʻaalia mai ia i tatou se lalolagi faʻanoanoa e faʻafefiloi ai le taimi ua tuanaʻi ma le lumanaʻi, matagofie ma le mea moni.

Upega Tafa'ilagi Aloaia a Kawah Dinosaur:www.kawahdinosaur.com

Taimi meli: Aukuso-19-2022